TiedotteetPentukurssi Kausalassa alkaa elokuun lopulla!

25.8 14.00
1.9 14.00
8.9 14.00

Kurssilla saat paljon tietoa koirien käyttäytymisestä; opit lukemaan koiraa paremmin ja toimimaan koiran näkökulmasta oikein, jotta ongelmilta vältytään jatkossa jo alkujaan hyvän suhteen ja ymmärryksen ansiosta. Kurssilla emme harjoittele niinkään temppuja, vaan kurssi on enemmän kasvatukseen ja arjen toimivuuteen perustuvaa.

Kurssille voi tulla 8vk-5kk ikäisen pennun kanssa. Pennut saavat leikkiä keskenään sekä opetella aikuisten koirien kanssa kommunikointia. Seuraillaan pentujen käyttäytymistä ja opitaan elekieltä. Käydään läpi arjen perusasioita ja rakennetaan mukavaa tulevaisuutta. Koska pennut eivät välttämättä pysty isossa ryhmässä kesittymään kaikkeen, niin ainakin teoriassa läpikäytäviä asioita ovat luoksetulo, vapaanapito, hihnakäytös, käsittely, leikkiminen ym arkipäiväiset asiat.

Koko perhe on tervetullut mukaan.

Ilmoittautumiset facesivujen (koirakoulu Laumaamo) kautta, tai sähköpostilla laumaamo@gmail.com. Kertokaa hieman pennustanne, voitte kirjoittaa myös mikä sujuu pennun kanssa ja missä olisi petrattavaa 😊 Ilmoittautujat lisään erilliseen ryhmään.

Kurssi toteutuu jos pentuja väh. 4kpl. Kurssin toteutumisesta ilmoitan tässä julkaisussa 20.8 mennessä.

Osoite on Hiihtäjäntie 21.

18€/krt ja noin tunti per kerta.

Tervetuloa 😊

Koiratarvikkeita


Koirakoulu Laumaamo on jo asiakkailleen tarjonnut itsevalmistettuja hihnoja pantoja joitain kuukausia, mutta nyt on aika kertoa näistä tuotteista jo hieman laajemmin.

Kaikki tuotteet ovat käsityönä valmistettuja, joten varmasti uniikkeja! Teen osan varusteista valmiiksi, perus mittojen mukaisesti (esim hihnat 180cm), mutta kaikkea on tilattavissa maan ja taivaan väliltä - no ei ihan, mutta melkein :)

Biothane-materiaali on nahkajäljitelmää, jota käytetään paljon jopa hevosvarusteissa. Materiaali on polyesterikuitua vinyyli- tai uretaanipinnalla. Lisää tietoa facebooksivuilta (Laumaamon koiratarvikkeet).